شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
دستگاه های اجرایی باید ۱۰ درصد نیاز خود را از تولیدات دانش بنیان بخرند

طبق قانون حداقل ۱۰ درصد از خرید دستگاه های اجرایی استان ها باید از شرکت های دانش بنیان باشد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از خرم آباد، علی خیرالدین در کارگروه استانی عملیاتی سازی شعار محوری سال که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه ۱۷ […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از خرم آباد، علی خیرالدین در کارگروه استانی عملیاتی سازی شعار محوری سال که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، با اشاره به اینکه ۱۷ تا ۲۰ درصد واحدهای فناور کشور شرکت بنیان هستند، افزود: بر اساس تاکید مقام معظم رهبری هدف ما این است که شرکت های دانش بنیان به ۲ برابر افزایش پیدا کند و ۱۳ هزار شرکت دانش بنیان داشته باشیم.

به گفته وی امسال یک هزار و ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در سطح کشور ایجاد شده است.

معاون وزارت علوم با اشاره به ایجاد دهکده فناوری کشاورزی افزود: طبق آیین نامه حمایت جهاد کشاورزی باید ۱۰ دهکده فناوری کشاورزی در کشور ایجاد می شد که تاکنون ۶ مورد تکمیل شده است، لرستان هم باید هر چه سریعتر به فکر احداث دهکده کشاورزی باشد.

خیرالدین با تاکید بر رفع مشکل فضا برای شرکت های دانش بنیان خاطر نشان کرد: اکنون ۲۲ میلیون متر مربع فضا در دانشگاه آزاد و یک میلیون و ۳۰۰ هزار متر مربع در دانشگاه پیام نور وجود دارد که می توان از این ظرفیت برای شرکت های دانش بنیان استفاده کرد.

وی با اشاره به اهمیت برون داد فعالیت های دانش بنیان و فناوری مهم، گفت: راه اندازی شرکت های دانش بنیان بدون خروجی نتیجه ای نخواهد داشت و برونداد این شرک