یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
دوازدهمین نشست سراسری معاونان و مدیران بین المللی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری برگزار می شود

دوازدهمین نشست سراسری (مجازی) هم‌اندیشی معاونان و مدیران بین المللی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای دانشگاه‌ها و معاونان و مدیران بین المللی ۱۵۰ موسسه آموزش عالی کشور چهارم مهرماه برگزار می‌شود. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست سیاست‌های کلان دیپلماسی علمی […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در این نشست سیاست‌های کلان دیپلماسی علمی و همکاری‌های بین المللی با شعار «دیپلماسی علمی در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰؛ افق‌‌های جدید؛ حرکت‌‌های نو» و در ۴ بخش شامل همکاری‌های دوجانبه علمی، دیپلماسی علم و فناوری در بستر توسعه زبان و ادبیات فارسی، جایگاه سازمان‌های تخصصی علمی بین المللی در روند همکاری‌های چندجانبه و بررسی سیاست‌ها و روند اجرایی فعالیت مراکز ملی هماهنگی (فوکال پوینت‌ها) مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

ل. م ۵۴ / ‏س. ر ۶۲