یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
دو عضو هیات علمی دانشگاه بجنورد در بین اعضای برتر همکاری با صنعت

دو عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد از سوی وزارت علوم به عنوان اعضای هیئت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت انتخاب شدند. – بجنورد- رییس دانشگاه بجنورد گفت: دو عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد از سوی وزارت علوم به عنوان اعضای هیئت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت انتخاب شدند. محمد […]

محمد شیخ زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دو عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد به عنوان اعضای هیئت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت انتخاب شدند.

رییس دانشگاه بجنورد ادامه داد: موسی شاکری، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی معماری و امین امیری دلویی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک از سوی معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان اعضای هیئت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت در سال ۱۴۰۱ انتخاب شدند.

وی افزود: این اقدام وزارت علوم به منظور شناسایی، تشویق و حمایت از فعالیت اثربخش اعضای هیئت علمی بوده است.

شیخ زاده گفت: جهت مستندسازی سوابق و دستاوردهای مهم این اعضای هیئت علمی کتابی با عنوان اعضای هیئت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۱ منتشر شده است.