چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
دکتر خیرالدین، معاون فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه افتتاح خوابگاه خیرساز سمنان:

– خیران و سرمایه گذاران به کمک اشتغال دانش بنیان بیایند -دانشجویان و اساتیدی که پایان نامه‌ها ورساله‌های دکترا را در قالب نیاز جامعه اجرا کنند تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان حمایت می شوند. – سرمایه گذاران ریسک پذیر در طرح فرشته روی طرح های دانش بنیان سرمایه گذاری کنند تا […]

– خیران و سرمایه گذاران به کمک اشتغال دانش بنیان بیایند

– سرمایه گذاران ریسک پذیر در طرح فرشته روی طرح های دانش بنیان سرمایه گذاری کنند تا به محصول تجاری تبدیل شود

مرورگر شما از فرمت این فایل ویدیویی پشتیبانی نمی کند

لینک دانلود فایل