شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
دیدار رئیس پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری با معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم

رئیس پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری با معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم برای پیگیری راه اندازی مرکز رشد مشترک با دانشگاه فنی و حرفه ای استان چهار محال و بختیاری و راه‌اندازی پردیس مشترک پارک با شرکت شهرک‌های صنعتی دبدار و گفتگو کرد. به گزارش روابط‌عمومی وزارت علوم به نقل از […]

به گزارش روابط‌عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری، دکتر پیرعلی در این دیدار که در محل دفتر معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد با اشاره به اعلام آمادگی دانشگاه فنی و حرفه ای و وجود ظرفیت‌های بالقوه موجود در این دانشگاه و وجود فضای فیزیکی مناسب، گزارشی از اقدامات صورت گرفته در استان در خصوص راه‌اندازی مرکز رشد مشترک پارک علم و فناوری با دانشگاه فنی و حرفه‌ای ارایه کرد.

از دیگر موضوعات مورد بحث در این جلسه راه‌اندازی پردیس مشترک پارک علم و فناوری با شرکت شهرک‌های صنعتی استان بود. وی یادآور شد به منظور بهینه‌سازی و بروز خلاقیت و ارتقای نوآوری با استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات موجود و در راستای کمک به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و نیز به منظور جلوگیری از موازی‌کاری، صرفه‌جویی در هزینه‌های زیرساخت و تجمیع حمایت‌های مالی بین سازمانی در استان پیگیری لازم جهت راه‌اندازی پردیس مشترک پارک علم و فناوری با شرکت شهرک‌های صنعتی استان صورت پذیرفته است.

در این نشست دکتر علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم ضمن مثبت ارزیابی‌کردن فعالیت‌های انجام شده در پارک علم و فناوری استان چهارمحال‌وبختیاری در خصوص ایجاد مرکز رشد مشترک با دانشگاه فنی و حرفه ای و سفر به استان جهت بازدید از آخرین اقدامات پارک علم و فناوری در حوزه فناوری و نوآوری قول مساعد داد.

و ی در ادامه در خصوص راه اندازی پردیس مشترک با شرکت شهرک‌های صنعتی گفت: اجرای این مدل در استان چهارمحال و بختیاری به عنوان پایلوت فرصت مناسبی برای سایر استان ها جهت ایجاد این پردیس ها در کشور خواهد بود.