چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
دیدار معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با خانواده سردار شهید علم‌الهدی

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز پنجشنبه در حاشیه آیین گرامیداشت سالگرد حماسه شهدای دانشجو در هویزه با خانواده سردار شهید علم‌الهدی دیدار کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر عبدالحسین کلانتری ضمن حضور بر سر مزار شهدای حماسه آفرین هویزه و […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر عبدالحسین کلانتری ضمن حضور بر سر مزار شهدای حماسه آفرین هویزه و قرائت فاتحه با خانواده شهید والامقام سردار محمد حسین علم الهدی دیدار و گفت‌وگو و از رشادت‌های این اسوه علم و عمل تجلیل کرد.

وی همچنین در حاشیه نکوداشت حماسه شهدای هویزه در نشستی با محمدحسین کفعمی رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در خصوص فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها به منظور گسترش و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان دانشجو به بحث و تبادل نظر پرداخت.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علومt تحقیقات و فناوری همچنین در این نشست بر گردهمایی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای کشور در محل یادمان شهدای هویزه و همچنین آمادگی دانشگاه‌ها برای ازسرگیری اردوهای راهیان نور دانشجویی و بهره‌مندی هرچه بیشتر دانشگاهیان از آثار و برکات این رویداد معنوی تاکید کرد.