سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
دیدار و گفتگوی نماینده محترم مردم شریف گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با هیات رییسه دانشگاه یاسوج

دکتر سیدناصرحسینی پور نماینده ی محترم مردم شریف گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشگاه یاسوج با دکتر بهادر کرمی سرپرست دانشگاه و اعضای هیات رییسه دانشگاه یاسوج، دیدار و پیرامون مسائل آموزش عالی استان و چالش های فرا روی آن گفتگو و تبادل نظر کردند . به گزارش اداره کل […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه یاسوج، در ابتدای این دیدار دکتر کرمی ضمن خیرمقدم و قدردانی از توجه ویژه و حضور نماینده ی مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه یاسوج گفت: چالش هایی در مسیر توسعه ی آموزش عالی استان وجود دارد که بدون همکاری و مساعدت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان ملی و منطقه ای قابل حل نخواهد بود.

وی گفت: علاوه بر لزوم پیگیری اعتبارات، تخصیص ها و بودجه در سطح ملی و وزارتخانه، توجه به مسائل رفاهی و همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاههای تابع وزرات علوم با اعضای هیات علمی غیر بالینی وزرات بهداشت یکی از دغدغه های مهم دانشگاههای کشور است.

دکتر کرمی در ادامه گفت: طرح موضوع همسان سازی، انتظاراتی را به وجود آورده ولی عدم ارایه ی راهکار اجرایی صحیح و کاربردی سبب چالش های جدی در سطح دانشگاههای کشور از جمله دانشگاه یاسوج شده است.

وی در همین خصوص بیان کرد: تعیین سقف دریافتی اعضای هیات علمی و اجرای طرح اساتید (تمام وقت ویژه)، معایبی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی داشته و به مسئله ی آموزش آنها لطمه ی جدی خواهد زد.

دکتربهادر کرمی سرپرست دانشگاه یاسوج در ادامه ی سخنان خود با اشاره به لزوم بازگشایی دانشگاهها و آغاز حضور مجدد دانشجویان ” پسا کرونا” از نماینده ی محترم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی خواست، با توجه به حساسیت های موجود در فضای دانشگاهها این موارد به نحو مقتضی به اطلاع نمایندگان محترم مجلس و قوه ی مقننه رسانیده شود تا این دغدغه ی ملی اعضای هیات علمی دانشگاهها چاره جویی شود.

وی در پایان سخنان خود ضمن دعوت از آقا ی دکتر حسینی پور جهت حضور فعال در برنامه های علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یاسوج، پیگیری مشکلات دانشکده ی نفت و گاز گچساران را مورد تاکید قرار داده و گفت: مکاتبات متعددی با مسئولین کشور تنظیم شده که انشالله با حمایت نماینده محترم گجساران و باشت در مجلس شورای اسلامی در جهت توسعه و پیشرفت مجموعه ی آموزش عالی استان گام های مهمی برداشته شود.

در ادامه ی این جلسه اعضای هیات رییسه دانشگاه پیرامون مسائل مهم مدیریتی، فرهنگی و اجتماعی، پژوهشی و اداری مالی دیدگاههای خود را مطرح و خواستار توجه ویژه به آنها شدند

سپس دکتر حسینی پور نماینده ی شهرستان گچساران و باشت در مجلس شورای ضمن قدردانی از استقبال رییس و هیات رییسه دانشگاه گفت: چند روز پیش به دانشکده ی نفت و گاز گچساران رفتم و از نزدیک با اعضای هیات علمی آن دانشکده دیدار و با مشکلات دانشکده آشنا شدم.

وی پیگیری مسائل آموزش عالی استان و دانشگاهها را از اولویت های مهم خود برشمرد و اظهار کرد: دانشگاهیان می توانند مشاورین خوب و قابل اعتمادی برای رسیدن به تصمیمات موثر و علمی باشند که من تصمیم دارم از این ظرفیت در حوزه های تخصصی، فرهنگی و اجتماعی استفاده نمایم.

نماینده ی محترم مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: محرومیت زدایی استان، اشتغال و کمک به همه شهرستان ها بدون در نظر گرفتن جغرافیای خاص از اهداف و چشم اندازهای مورد نظر من است و این سیاست را ادامه خواهم داد.

دکتر حسینی پور عدم تحقق ارتباط طرح های پژوهشی و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی با مشکلات جامعه را یکی از ضعف های موجود دانست و گفت: سعی می کنم این مشکل را پیگیری کنم تا رابطه ی علوم کاربردی با نیازها برقرار شود.

وی در پایان سخنان خود با بیان ضرورت تشکیل اتاق فکر مشتمل بر عده ای از فرهیختگان و صاحب نظران دانشگاهی از رییس دانشگاه یاسوج خواست در همین راستا، افرادی را به عنوان عضو معرفی نمایند تا پیرامون مسائل مختلف با آنان مشورت لازم صورت گیرد، به نقش موثر دانشگاه اعتقاد دارم وتلاش می کنم مشکلات این حوزه را در سطح ملی و منطقه ای پیگیری نمایم. ‌‌‌‌‌‌‌