دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
دیپلماسی علمی و جذب دانشجویان خارجی را دنبال می‌کنیم

سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: امیدوارم بتوانم جایگاه دانشگاه را با کار تیمی و ظرفیت‌های زیادی که وجود دارد، ارتقاء داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکترحسین اکبری فرد درمراسم معارفه خود به عنوان سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: امیدوارم بتوانم جایگاه […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکترحسین اکبری فرد درمراسم معارفه خود به عنوان سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: امیدوارم بتوانم جایگاه دانشگاه را با کار تیمی و ظرفیت‌های زیادی که وجود دارد، ارتقاء داد.

وی افزود: برنامه جامع در همه حوزه‌ها تدوین شده و معتقدیم با برنامه می‌شود شاخص‌ها را شناخت، ارزیابی کرد و آن را ارتقاء داد.

اکبری فرد تصریح کرد: بحث دیپلماسی علمی و جذب دانشجویان‌های خارجی از کشو‌رهای حوزه مقاومت را دنبال خواهیم کرد که ظرفیت خیلی خوبی خواهد بود.

سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: دانشگاه رسالت مرجعیت علمی کشور، کادرسازی و کمک به رفع نیا‌زهای جامعه را دارد که باید به ویژه در حوزه سوم کار کرد و باید امیدبخشی تقویت شود.

وی اظهار داشت: تلاش می‌کنیم با مدیریت جهادی برگرفته از مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی اهداف در نظر گرفته شده در دانشگاه را محقق کنیم.

رئیس سابق دانشگاه شهید باهنر کرمان؛

دانشگاه شهید باهنر جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار گرفت

دکتر محمد علی طاهر رئیس سابق دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: دانشگاه شهید باهنر بزرگ ترین دانشگاه جنوب‌شرق ایران و میراث معنوی مرحوم افضلی پور و میزبان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است.

دکترمحمدعلی طاهر رئیس سابق دانشگاه تاکید کرد: دانشگاه شهید باهنر کرمان بزرگ ترین دانشگاه جنوب‌شرق ایران و میراث معنوی مرحوم افضلی پور و میزبان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است.

وی افزود: در راستای شفافیت عملکرد، برای نخستین بار در تاریخ دانشگاه، در سال‌های اخیر گزارش عملکرد دانشگاه سالیانه منتشر شده است.

دکتر طاهر با اشاره به بخشی از عملکرد دانشگاه از سال ۹۶ تاکنون تصریح کرد: سند جامع راهبردی دانشگاه با محوریت دانشگاه کارآفرین تدوین شده و در این زمینه بیش از ۴۰ آیین نامه و شیوه نامه در حوزه‌های مختلف دانشگاه تدوین و اجرا شد.

وی بیان کرد: اجرای موفق آموزش الکترونیک، تدوین و تصویب آیین نامه دستیار آموزشی، ظرفیت سازی الکترونیکی کردن حداکثر خدمات آموزشی، بازنگری سرفصل دروه‌های کارشناسی در اغلب رشته‌های دانشگاهی، تدوین آیین نامه پذیرش دانشجویان غیرایرانی، راه اندازی سامانه نشریات دانشگاه، راه اندازی فاز اول کتابخانه دیجیتال، افزایش درآمدهای پژوهشی و … بخشی از عملکرد دانشگاه شهید باهنر کرمان از سال ۹۶ تاکنون بوده است.

رئیس سابق دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: در آخرین رتبه‌بندی و ارزیابی دانشگاه‌های دولتی، دانشگاه شهید باهنر در بین ۱۰ دانشگاه برتر کشورمان قرار گرفته و این افتخارات با همفکری مجموعه هیأت رئیسه و همکاران به دست آمده و ارتقائ دانشگاه دغدغه مدیران بوده است.

امام جمعه کرمان

حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان در این مراسم گفت: کسانی که در دانشگاه‌ها مسئولیت می‌پذیرند، دلسوز و خواستار موفقیت همه هستند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت امیرالمومنین (ع) بیان کرد: جنس دنیا جنس تغییر و تحول است و عالم ماده عالم ماندگاری نیست و هر مسئولیت و منصبی در این دنیا همانطور که معارفه دارد و منصبی را تحویل می گیریم، حتماً باید روزی منصب را تحویل بدهیم.

وی افزود: مهم این است چه تحویل گرفته و چه تحویل می دهیم و در دورانی که مسئولیت داریم و مدیریت می‌کنیم، در پیشگاه خداوند چه حرفی برای گفتن داریم و چقدر می‌توانیم از مسئولیتمان دفاع کنیم و بعد در مقابل مردم که ولی نعمت ما هستند، چگونه هستیم و مردم چه نظری دارند؟

علیدادی سلیمانی تصریح کرد: مسئولیت‌ها چه طولانی و یا کوتاه مدت باید تحویل داده شود.

امام جمعه کرمان بیان کرد: کسانی که در دانشگاه‌ها مسئولیت می‌پذیرند، دلسوز و خواستار موفقیت همه هستند چراکه خودشان عضوی از دانشگاه هستند و در حرکت مومنانه سعی خود را برای موفقیت مسئولان جدید گذاشته‌اند.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان؛

توجه دانشگاه ها به سند دانشگاه اسلامی مطالبه جدی ماست

حجت الاسلام علی اصغر حمزه در این مراسم گفت: مطالبه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از وزارت علوم و روسای دانشگاه‌ها این است که سند دانشگاه اسلامی را مورد توجه جدی قرار بدهند زیرا از این سند غفلت شده است.

وی افزود: مطالبه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از وزارت علوم و روسای دانشگاه‌ها این است سند دانشگاه اسلامی را مورد توجه جدی قرار بدهند زیرا از این سند غفلت شده است.

حمزه تصریح کرد: طبق بررسی که صورت گرفته، در بسیاری از دانشگاه‌ها بسیاری از استادان حتی یک بار این سند را مطالعه نکرده‌اند. سندی که صدها ساعت کار کارشناسی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، پژوهشی، آموزشی و مدیریتی روی آن انجام شده اما این سند آن طور که باید مورد توجه قرار نگرفته و اجرایی نشده در حالی که در واقع می‌توان نام آن را سند تحول در نظام آموزش عالی گذاشت.

وی در پایان با اشاره به اینکه دکتر محمدعلی طاهر رئیس سابق دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه را ارتقاء داد، از زحماتشان قدردانی و برای دکتر اکبری فرد سرپرست جدید دانشگاه آرزوی موفقیت کرد. ‌‌‌‌‌‌‌