دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
رئیس دانشگاه ولی‌عصر (عج) برای برقراری ارتباط مؤثر با صنعت و جامعه به مدیرانش اختیار تام داد

رئیس دانشگاه ولی‌عصر(عج) در جلسه‌ای با مدیران هیئت‌علمی دانشگاه برای ورود به ارتباطات سازنده و همکاری‌های دوجانبه با دیگر نهادهای عمومی و دولتی که در راستای رفع مشکلات جامعه باشد، اختیار تام داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه ولی‌عصر (عج)، در این نشست دکتر رنجبر کریمی، رئیس دانشگاه […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه ولی‌عصر (عج)، در این نشست دکتر رنجبر کریمی، رئیس دانشگاه ولی‌عصر (عج) که با حضور مدیران هیئت‌علمی دانشگاه در تالار همایش‌های شهید هنری داشگاه برگزار شد، با یادکردی از شهید تحویلیان و شهدای گمنام دانشگاه و تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها از همه مدیران قبلی دانشگاه بخصوص دکتر رنجبر عسکری رئیس سابق و همچنین معاونین و مدیران قبلی دانشگاه به خاطر زحمات فراوان تشکر کرد.

وی با اشاره به برهان نظم در آفرینش الهی و اینکه از انسان در قرآن به احسن التقویم، خلیفه‌الله و حامل اسماء الهی یادشده است، همگان را به رعایت نظم در کار و اینکه بایستی به تبعیت از نظام موجود، برنامه‌ریزی و تلاش مستمر که باعث تغییر در خود و به‌تبع آن تغییر در جامعه و پیرامون خود می‌شود، دعوت کرد.

وی افزود: برنامه‌ریزی در خانواده و سپس در دانشگاه که خانه دوم ما محسوب می‌شود بایستی با دلسوزی هر چه تمام‌تر باشد و همان‌طور که خانواده در یک مراسم و در مواقع ضروری همه با برنامه‌ریزی و دلسوزی برای انجام آن، پای یک کار می‌آیند و مشکلاتشان را با همدلی و همراهی و باکم‌ترین هزینه‌ها مرتفع می‌کنند؛ سازمان هم یک خانواده بزرگ است که اگر این مهم در آن انجام نپذیرد و همه برای رفع موانع و ایجاد موقعیت، پای‌کار نیایند آن سازمان دچار تنزل خواهد شد و جایگاه موفقی در بین مردم نخواهد داشت.

وی با اهتمام به این مطلب که ما مجبوریم خود را باسیاست‌های دنیای علم و سیاست‌های علمی کشور همراه کنیم، چراکه سهم هر کشور درنتایج دستاوردهای علمی، تولید فناوری، ارتقاء شاخص‌ها و در تولید ثروت است؛ پروا از روزمرگی را مهم‌ترین عامل، جهت رسیدن به هدف‌های مهم ارزیابی کرد.

رییس داشگاه ولی‌عصر (عج)، با اشاره به فضای فیزیکی مناسب، زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی، تعداد اعضای هیئت‌علمی با تکیه به تولید و کیفیت مقالات و ارجاعاتی که به مقالات پر استناد دانشگاه می‌شود، شرایط موجود را مطلوب ندانست و سیاست‌های وزارت متبوع بر توزیع سرانه‌ها و توزیع بودجه‌ها بر اساس همین شاخص‌ها را اعلام کرد و از اهتمام جدی خود برای افزایش این موارد ضروری با همکاری و پیگیری مدیران دانشگاه خبر داد و اولین گام مدیران اعضای هیئت‌علمی دانشگاه را فرهنگ‌سازی جهت ارتقاء رتبه علمی دانشگاه که برکات زیادی را در پی خواهد داشت عنوان و تصریح کرد: افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه از ضروریات است و اینکه هر مدیر بایستی با رویکرد نوآورانه و با کمک اعضای هیئت‌علمی گروه و دانشکده بایستی سهم خود را در ثمر دهی فعالیت‌های بروندادی دانشگاه ایفا نماید از همه همکاران خواست تا با ارائه پیشنهاد‌های خود، دانشگاه را در این مهم یاری کنند.

دکتر رنجبر کریمی در این جلسه به مدیران هیئت‌علمی دانشگاه جهت ورود به ارتباطات سازنده و همکاری‌های دوجانبه با دیگر نهادهای عمومی و دولتی که جهت رفع مشکلات جامعه کمک می‌نمایند و اهداف دانشگاه را در دوران گذار خود تقویت می‌کنند اختیار تام داد.

وی در پایان صحبت‌های خود به مناسبت علمی سال ۲۰۲۲ که سال علوم پایه است اشاره نموده و خاطرنشان کرد: از هم‌اینک بایستی با برنامه‌ریزی همه‌جانبه به نحوی به استقبال این سال برویم که در بروندادهای علمی دانشگاه ملموس باشد.

گفتنی است، در ادامه این جلسه مدیران هیئت‌علمی دانشگاه به فراخور مسئولیت خود به بیان مشکلات حوزه کاری خود و همچنین ارائه پیشنهاد‌اتی در زمینه‌های رفع مشکلات موجود پرداختند.

ر.افسری / س.رستمیان