یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
راهکار وزارت علوم درباره مشکل بیمه ای قراردادهای پژوهشی

دوشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۵۲۰۲۳-۰۱-۲۳سیاسی مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم از تهیه یک پیش نویس برای حل مشکل مفاصا حساب (تسویه حساب و حسابرسی) قراردادهای پژوهشی خبر داد و گفت: – مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم از تهیه یک پیش نویس […]

دوشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۵۲۰۲۳-۰۱-۲۳سیاسی

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم از تهیه یک پیش نویس برای حل مشکل مفاصا حساب (تسویه حساب و حسابرسی) قراردادهای پژوهشی خبر داد و گفت: – مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم از تهیه یک پیش نویس برای حل مشکل مفاصا حساب (تسویه حساب و حسابرسی) قراردادهای پژوهشی خبر داد و گفت: این پیش نویس در هیات دولت بررسی می شود.

محمد سعید سیف در گفتگو با خبرنگار مهر ، درباره مشکل دانشگاه ها در خصوص مفاصا حساب قراردادهای پژوهشی و راهکار وزارت علوم برای رفع آن توضیح داد و گفت: در حال حاضر مشکلی که دانشگاه ها با سازمان تامین اجتماعی دارند، مربوط به مفاصا حساب (تسویه حساب و حسابرسی) قراردادهای پژوهشی می شود؛ خوشبختانه از سال گذشته قراردادهای پژوهشی از مالیات معاف شدند و سازمان تامین اجتماعی هم این فرایند را اجرایی کرده است اما تامین اجتماعی می گوید دانشگاه ها ابتدا باید تسویه حساب های بخش های دیگر را انجام دهند تا مفاصاحساب قراردادهای پژوهشی را بدهیم که با این شرایط کار به سختی جلو می رود.

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم افزود: در قانون حداکثر استفاده از توان تولید داخل، ماده ای وجود دارد که دولت می تواند مشوق های بیمه ای برای دانشگاه ها و کارهای پژوهشی پیش بینی کند.

برچسب ها: حسابسازمان تامین اجتماعیوزارت علومتامین اجتماعیپژوهشیارتباط با صنعتاجتماعی

آخرین اخبار سرویس:

راهکار وزارت علوم درباره مشکل بیمه ای قراردادهای پژوهشی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.