یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
راه اندازی سامانه جامع فعالیت های کانون ها و تشکل های دانشجویی

شنبه، ۱۷ دی ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۴۵۲۰۲۳-۰۱-۰۷سیاسی مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از راه اندازی سامانه جامع فعالیت های فرهنگی برای ثبت فعالیت های کانون ها و تشکل های دانشجویی خبر داد. – مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خبر داد راه اندازی سامانه جامع […]

شنبه، ۱۷ دی ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۴۵۲۰۲۳-۰۱-۰۷سیاسی

– مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خبر داد راه اندازی سامانه جامع فعالیت های کانون ها و تشکل های دانشجویی ایسنا/خوزستان مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از راه اندازی سامانه جامع فعالیت های فرهنگی برای ثبت فعالیت های کانون ها و تشکل های دانشجویی خبر داد.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با با جمعی از فعالان کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، از راه اندازی سامانه ی جامع فعالیت های فرهنگی برای ثبت فعالیت های کانون ها و تشکل های دانشجویی خبر داد و اظهار کرد: کانون ها، انجمن های علمی و تشکل های دانشجویی با ثبت برنامه های خود در این سامانه می توانند مراحل دریافت مجوز و نحوه اجرای برنامه را پیگیری کنند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار آن شد که دانش آموختگان دانشگاه ها که در ادوار گذشته در کانون های فرهنگی عضویت داشته اند در نشستی تجربیات خود را در اختیار اعضای جدید قرار دا

برچسب ها: تشکل های دانشجوییفرهنگیفعالیتفعالیت های فرهنگیراه اندازیتحقیقات و فناوریدانشجویی

آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی سامانه جامع فعالیت های کانون ها و تشکل های دانشجویی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.