جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
راه اندازی شرکت دانش بنیان فناور مرکز نوآوری مکعب در رشت

شرکت دانش بنیان فناور مرکز نوآوری مکعب در رشت با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و علی خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم به بهره برداری رسید. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری گیلان، شرکت دانش بنیان فناور مرکز نوآوری مکعب از شرکت‌های […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری گیلان، شرکت دانش بنیان فناور مرکز نوآوری مکعب از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری گیلان در رشت با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و دکتر خیرالدین معاون فناوری وزیر علوم و همچنین جمعی از مسئولان استانی به بهره برداری رسید.

این پروژه در زمینی به مساحت ۳۵۰ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان احداث و سرمایه گذاری شد.

این طرح شامل ۸ اتاق، سالن و فضای کافه برای استراحت شرکت است.

گفتنی است: این شرکت فرصتی برای رشد جوانان نخبه در فضایی متفاوت است. در این مرکز ایده پردازان و صاحبان ایده در حوزه‌های مختلف از حمایت‌ها و امکانات این مرکز بهره می‌شوند. حضور افراد در این مرکز موجب هم افزایی و شبکه سازی در فرآیند تجاری سازی ایده‌ها می‌شود.