شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
رتبه پنجم دانشگاه جامع امام حسین(ع) در میان دانشگاه های جامع کشور

یکشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۲۰۲۰۲۲-۱۱-۱۳دانش دانشگاه جامع امام حسین(ع) رتبه پنجم را در میان دانشگاه های جامع کشور کسب کرد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، رتبه بندی دانشگاه های برتر کشور از سوی وزارت علوم اعلام شد. براین اساس دانشگاه جامع امام حسین(ع) […]

یکشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۲۰۲۰۲۲-۱۱-۱۳دانش

دانشگاه جامع امام حسین(ع) رتبه پنجم را در میان دانشگاه های جامع کشور کسب کرد.

براین اساس دانشگاه جامع امام حسین(ع) رتبه پنجم را در میان دانشگاه های جامع کشور کسب کرد.

رتبه بندی دانشگاه های کشور را از

آخرین اخبار سرویس:

رتبه پنجم دانشگاه جامع امام حسین(ع) در میان دانشگاه های جامع کشور

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.