چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
رسالت اصلی دانشگاه‌ها در قبال شعار سال، اشتغال‌زایی و کارآفرینی برای نسل جوان است

در راستای شعار سال تحت عنوان؛ تولید دانش بنیان و اشتغال آفرینی، سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: وظیفه و رسالت اصلی دانشگاه‌ها در قبال شعار سال اشتغال‌زایی و کارآفرینی برای نسل جوان است. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری فرد سرپرست دانشگاه […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری فرد سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان ضمن تسلیت به مناسبت وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها گفت: ان‌شاالله با لطف و عنایت خداوند بتوانیم در خصوص منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) گام‌های مثمر ثمری برداریم.

وی با اشاره به شعار سال “تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین” گفت: باید از تمامی ظرفیت‌های دانشگاه در جهت اهداف تولیدی و اقتصادی استفاده کنیم.

دکتر اکبری‌فرد تصریح کرد: وظیفه و رسالت اصلی دانشگاه‌ها در قبال شعار سال اشتغال‌زایی و کارآفرینی برای نسل جوان است که باید با فراهم کردن زمینه‌های مناسب بستری را برای اشتغال فارغ‌التحصیلان و همچنین ارتباط صنعت با حوزه‌های پژوهشی زیر نظر دانشگاه گسترش پیدا کند تا بتوانیم در راستای مشکلات اقتصادی جامعه قدم برداریم.

سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: از دیگر اهداف محقق سازی شعار سال، برنامه‌ریزی برای جذب نخبگان در حوزه‌های ماموریت محور دانشگاه و ایجاد ارتباط دوسویه و موثر بین دانشگاه و بنیاد ملی نخبگان است.

وی افزود: دانشگاه شهید باهنر کرمان طی یک برنامه جامع در پنج حوزه (فرهنگی و اجتماعی-اجرایی، پشتیبانی و توسعه – دانشجویی-پژوهش، فناوری و نوآوری- آموزشی) راهبردهایی را در دستور کار قرار داده است.

سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به اینکه شهر کرمان زادگاه و مرقد مطهر سید الشهدای مقاومت است خاطر نشان کرد: تقویت دیپلماسی علمی با کشورهای مختلف و برنامه جامع برای دانشجویان در دانشگاه تدوین شده است.