چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
رشته‌های علوم انسانی مدیریت آینده جامعه را بر عهده دارند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه رشته‌های علوم انسانی مدیریت آینده جامعه را بر عهده دارند گفت: باید دبیرستان‌های تیزهوشان برای رشته‌های علوم انسانی ایجاد شده و دانش‌آموزان رشته‌های علوم انسانی بورسیه شوند تا انگیزه ایجاد کنیم که نخبه‌ها در رشته‌های علوم انسانی تحصیل کنند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفی‌گل روز سه‌شنبه در سخنانی در جمع مدیران و استادان دانشگاه علامه طباطبایی گفت: این دانشگاه سمبل و مدار علوم انسانی در بین دانشگاه‌های کشور است و انتظار ما از این دانشگاه این است که در عرصه‌های سیاست گذاری، ایجاد راهبردها و اقدامات جدید مرز شکن و خط دهنده باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علامه طباطبائی از دانشگاه‌های خوشنام در حوزه علوم انسانی است، افزود: آرزوی هر دانش آموخته رشته علوم انسانی عضویت در هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی است. اعضای هیئت علمی این دانشگاه دانشمند، صاحب سبک و خوشنام هستند، دلیل آن هم این است که وقتی دانشگاهی تبدیل به سرمایه نمادین در جامعه علمی شد، پیوستن به اعضای هیئت علمی و دانشجویان این دانشگاه آرزوی افراد می‌شود.

دکتر زلفی‌گل خطاب به دکتر معتمدی گفت: هر کس برنامه داشته باشد به طور حتم موفق می‌شود. کسی که داشتن برنامه را مهم بداند شرایطی را فراهم می‌کند تا آن برنامه‌ها و هدف‌ها محقق شود. به نظر من شما در این مدت کوتاه همین که از سرمایه اجتماعی دانشگاه برخوردار بودید و اعضای هیئت علمی و گروه‌های آموزشی با شما همراه و همکار بودند و برنامه ارائه دادند موفق عمل کرده‌اید. اعتقاد داشتن به اینکه برای پیشبرد اهداف دانشگاه بدون برنامه نمی‌شود کار کرد و باید برنامه محور عمل کرد، یک اقدام بسیار پسندیده و شایسته است که امیدوارم این کار شما سرلوحه سایر دانشگاه‌ها نیز قرار گیرد.

وزیر علوم گفت: آینده خیلی بهتری را برای دانشگاه علامه طباطبائی متصور هستم و فکر می‌کنم اتفاقات خوبی برای این دانشگاه خواهد افتاد و دلیل آن هم این است که حاکمیت و نظام ما به این باور رسیده است که جامعه ای پیشرفت می‌کند که علوم انسانی در آن قدر بیند و در صدر بنشیند.