یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
رشته های دانشگاهی جدید نیاز روز کشور تدوین شود | نماینده

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: باید رشته های دانشگاهی جدید نیاز روز کشور، توسط وزارت علوم تدوین شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس اردبیل، صدیف بدری پیش ازظهر امروز در مراسم آیین تکریم و معارفه ریاست دانشگاه محقق اردبیلی، اظهار کرد: باتوجه به […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس اردبیل، صدیف بدری پیش ازظهر امروز در مراسم آیین تکریم و معارفه ریاست دانشگاه محقق اردبیلی، اظهار کرد: باتوجه به تغییر و تحول در نیازهای روز کشور، از وزارت علوم و متخصصان حوزه فوق تقاضا دارم که رشته های جدید و نوین مرتبط با نیازهای روز کشور را تدوین و در دانشگاه های کشور تدریس شود.

وی افزود: استعداد استان اردبیل در حوزه علمی در مقاطع مختلف ثابت شده است ولی  امکانات و زیرساخت های فعلی حوزه علمی استان در شأن مردم استان اردبیل نیست.

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر اصلی ترین نیاز استان اردبیل در حوزه علمی، دانشگاه صنعتی است که مکاتبات و اقدامات لازم برای تاسیس این دانشگاه در مرکز استان انجام شده است ولی نیازمند توجه ویژه وزیر علوم است.

بدری گفت:توزیع  امکانات علمی در حوزه زیرساخت ها و دیگر بخش ها در سطح کشور اصلا عادلانه نیست و از دولت سیزدهم و وزیر علوم و تحقیقات انتظار توجه و اقدامات قاطع برای پایان یافتن تبعیض علمی در کشور را داریم.