یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
رشد چشمگیر جذب نخبگان در هیئت علمی دانشگاه های کشور | قائم

یکشنبه، ۲ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۱۵۲۰۲۳-۰۱-۲۲دانش قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از رشد چند برابری جذب نخبگان در هیئت علمی دانشگاه های کشور خبر داد و گفت: با این روند امیدواریم در سال آینده ۱۰۰ تا ۲۰۰ نخبه با مساعدت وزارت علوم، – عضو هیئت علمی دانشگاه ها شوند. ، نشست گفت […]

یکشنبه، ۲ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۱۵۲۰۲۳-۰۱-۲۲دانش

، نشست گفت وگوی نخبگان با حضور محمدعلی زلفی گل؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ناصر باقری مقدم؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، جمعی از نخبگان و مستعدان برتر برگزیده طرح ‎های بنیاد ملی نخبگان و سایر مسئولان بنیاد و وزارت علوم به میزبانی وزارت علوم برگزار شد.

در این نشست، ناصر باقری مقدم؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به هم افزایی و تعامل حداکثری این بنیاد با وزارت علوم، گفت: وزیر علوم به عنوان فردی نخبه، همواره یکی از حامیان نخبگان در کشور بوده است.

وی با اشاره به موضوع جذب نخبگان در هیئت علمی دانشگاه ها، افزود: بنیاد ملی نخبگان پیشتر به دلیل کمبود ظرفیت، مجبور بود استانداردهای بسیار بالایی را برای معرفی نخبگان به دانشگاه ها در نظر بگیرد اما در دور جدید بعد از تأکیدات مقام معظم رهبری در دیدار نخبگان با ایشان در زمینه تسهیل گری در جذب نخبگان در دانشگاه ها، با مساعدت وزیر علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی، سهمیه ۲۰ درصدی برای نخبگان به منظور جذب در دانشگاه ها در نظر گرفته شد.

برچسب ها: بنیاد ملی نخبگاننخبگانوزارت علومدانشگاه هابنیادهیئت علمیدانشگاه های کشور

آخرین اخبار سرویس:

رشد چشمگیر جذب نخبگان در هیئت علمی دانشگاه های کشور

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.