یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
رشد چشمگیر ۳ برابری میانگین مقالات به ازای هر عضو هیئت علمی

در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی معدل انتشار مقاله به ازای هر عضو هیئت علمی را به ۳٫ ۹ رسانده ایم که شاهد رشد چشمگیر تقریبا ۳ برابری بوده ایم.   – علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در گفت وگو با خبرنگار آموزش و پژوهش خبرگزاری آنا گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در زمینه […]

۹ رسانده ایم که شاهد رشد چشمگیر تقریبا ۳ برابری بوده ایم.

– علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در گفت وگو با خبرنگار آموزش و پژوهش خبرگزاری آنا گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در زمینه رتبه بندی های بین المللی برای اولین بار به جمع باشگاه زیر ۵۰۰ دانشگاه برتر در رتبه بندی لایدن رسیده است.

وی افزود: رتبه بندی لایدن در رتبه بندی های بین المللی بر مبنای تحقیق و اطلاعات خودشان است؛ بنابراین یکی از اصیل ترین رتبه بندی ها بوده و امسال برای اولین بار به عدد زیر ۵۰۰ نائل شده ایم.

زالی تصریح کرد: در رتبه بندی وبومتریکس (وب سنجی) پس از دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در مجموع ۱۰ دانشگاه برتر کشور در وزارت علوم و وزارت بهداشت قرار گرفته ایم و در این زمینه رتبه های دوم و سوم را کسب کرده ایم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تاکید کرد: پیش بینی ما این است که در سال آتی میلادی حتما رتبه هایی که کسب می کنیم از جایگاه فعلی مرغوب تر و ارزشمند تر شود.

زالی ادامه داد: در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی معدل انتشار مقاله به ازای هر عضو هیئت علمی را به ۳٫