مرکز نوآوری و تجاریسازی معدن و صنایع معدنی دانشگاه گناباد با همکاری انجمن مهندسی معدن ایران و مرکز رشد فناوری گناباد رقابتهای ایده یابی با عنوان «ایده شو» معدن و صنایع معدنی را برگزار میکند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه گناباد، دکتر موسوی زاده رییس دانشگاه در این رابطه اظهار داشت: مرکز نوآوری و تجاریسازی معدن و صنایع معدنی دانشگاه از حدود یک سال گذشته، بعد از اخذ مجوزهای لازم با هماهنگی و حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تجهیز و راهاندازی شد و با انجام رقابتهای سراسری ایده شو به دنبال جذب و حمایت از ایدههای برتر در این بخش است.
دکتر موسوی زاده افزود: رقابتهای ایدهیابی با همکاری و بر اساس تفاهمنامه بین دانشگاه و مرکز نوآوری و تجاریسازی معدن و صنایع معدنی دانشگاه گناباد، انجمن صنایع معدنی کشور، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ای مینو) و برخی دیگر از انجمنهای وابسته برگزار میشود و به ایدههای برتر تا مرحله تجاریسازی و تولید کالا و قابلیت اجرایی، مشاورههای لازم توسط این مراکز ارایه میشود.
دکتر معین بهادری مدیر مرکز نوآوری و تجاری سازی معدن و صنایع معدنی دانشگاه گناباد نیز در این رابطه گفت: برای انجام رقابتهای سراسری استارتاپ با عنوان ایده شو معدن و صنایع معدنی فراخوان دادیم. این رقابتها در محورهای فرآوری، اکتشاف، استخراج، ژئوتوریسم، ماشین آلات، مدیریت انرژی، اقتصاد معدنی، سنگهای زینتی، شبکه و مخابرات، ایمنی و بهداشت، زمینشناسی، پزشکی، مدیریت محیط زیست، سنگهای ساختمانی و نما، ارزیابی ریسک و خدمات کارگزاری، مدیریت پسماند و باطلههای معدنی، بازاریابی و تجاریسازی و استفاده از فضاهای مجازی و صنایع وابسته به معدن شامل کاشی، سرامیک و سیمان برگزار میشود.
دکتر بهادری گفت: این ایدهها به صورت استارتاپ ویکند و رقابتهای ایدهپردازی مورد ارزیابی قرار میگیرد و در مرحله بعد ایدههای برتر برای تجاریسازی و به فعلیت رسیدن در قالب طرحهای رشد و فناوری توسط دانشگاه حمایت میشود.
مدیر مرکز نوآوری و تجاری سازی معدن و صنایع معدنی دانشگاه گناباد با اشاره به اینکه هیچگونه محدودیتی در ارسال ایدهها توسط افراد و محققان وجود ندارد خاطر نشان کرد: ایدهها باید به صورت علمی مطرح شده و قابلیت ریسکپذیری و تبدیل به کالا و محصول و یا اجرا را داشته باشند و ما از طریق پرداخت تسهیلات و ایجاد محل استقرار برای فعالیت، آنها را حمایت میکنیم.
دکتر بهادری از پژوهشگران و صاحب نظران حوزه علم و فناوری، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور خواست تا آثار و ایدههای خود را در این محورها حداکثر تا پنجم دی ماه به آدرس
www.gonabad,ac.ir/mmicic ارسال کنند.
ر. افسری / س. رستمیان
Source link