جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
روابط عمومی‌ها در صف اول جهاد تببین قرار دارند

سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم با بیان اینکه در سال جاری، روابط عمومی‌ها نقش و وظیفه مهم‌تری بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال و مطرح شدن جهاد تبیین از سوی مقام معظم رهبری، روابط عمومی‌ها در صف اول حضور دارند و اگر انعکاس فعالیت‌های فاخر و درخشان را در […]

سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم با بیان اینکه در سال جاری، روابط عمومی‌ها نقش و وظیفه مهم‌تری بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال و مطرح شدن جهاد تبیین از سوی مقام معظم رهبری، روابط عمومی‌ها در صف اول حضور دارند و اگر انعکاس فعالیت‌های فاخر و درخشان را در دستور کار قرار دهیم، جهاد تبیین عملیاتی می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر ندا شفیعی در آیین بزرگداشت روز جهانی روابط عمومی که با حضور وزیر علوم در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد؛ با بیان اینکه روابط عمومی ها باید مسأله محور باشند بر ایجاد مدیریت انگیزشی میان کارمندان تاکید کرد.

ماموریت روابط عمومی دانشگاه‌ها

دکتر شفیعی درباره نقش روابط عمومی دانشگاه‌ها در تبیین اولویت‌های وزارت علوم، تاکید کرد: وزیر علوم مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری، آموزش و پژوهش هدفمند، نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری، شاگرد پروری، و نوآور پروری و تولید ثروت از دانش را به عنوان اولویت های این وزارتخانه مطرح کرد که باید از سوی روابط عمومی پیگیری شود.

دکتر شفیعی با تاکید بر افزایش مهارت گرایی روابط‌عمومی ها در حوزه ارتباطات و اطلاع رسانی، گفت: دوره سخت خبرها گذشته است و روابط‌عمومی‌ها باید از همه خلاقیت‌ها به خصوص در موشن گرافی پیشرفت خوبی داشته باشند و در شبکه های اجتماعی پر مخاطب بمانند و تعامل بین دستگاهی خوبی ایجاد نمایند.

نیاز روابط عمومی دانشگاه‌ها به ردیف بودجه مستقل در دانشگاه

سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم با بیان این‌که روابط عمومی ها برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید برنامه و بودجه مستقل داشته باشند؛ گفت: روابط عمومی‌ها باید برای ماموریت گرا شدن و رسالت علمی خود در زیست بوم فناوری مشخص فعالیت کنند.

‌‌‌‌‌‌‌