شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022

جمعه، ۴ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۱۵۲۰۲۲-۱۱-۲۵ورزشی روابط عمومی وزارت علوم در پیامی پیروزی تیم ملی فوتبال ایران را تبریک گفت. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس، روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با صدور پیامی پیروزی تبریک گفت. در این پیام آمده است: پیروزی شکوهمندانه […]

جمعه، ۴ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۱۵۲۰۲۲-۱۱-۲۵ورزشی

روابط عمومی وزارت علوم در پیامی پیروزی تیم ملی فوتبال ایران را تبریک گفت.

در این پیام آمده است: پیروزی شکوهمندانه تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران در مقابل ولز در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ بر ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی کشور مبارک باد.

پایان پیام/

آخرین اخبار سرویس:

روابط عمومی وزارت علوم پیروزی تیم ملی فوتبال ایران را تبریک گفت

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.