پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
 روایت «ایرنا» از علت برخورد «بسیجیان و دانشجویان» دانشگاه شریف

خبرگزاری ایرنا نوشته است که بسیجیان در تجمع خود علیه این حرکت «در محکومیت هتاکی‌های اخیر» و «در دفاع از ولایت فقیه» شعار داده‌اند. معترضان دختر و پسر تلاش کردند بار دیگر با هم وارد سلف دانشگاه شوند اما حراست و دانشجویان بسیجی درهای سالن غذاخوری را بستند و اجازه ورود به آن را ندادند. […]

ویدیوها نشان می‌دهد که دانشجویان بسیجیان با جابجا کردن و میز وصندلی‌ها در تلاش برای جلوگیری از ورود معترضان به سلف دانشگاه هستند.

بیشتر بخوانید: