شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
رونمایی از ۹ محصول دانش بنیان در قزوین | امروز در پایان رویداد

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۲۰۲۰۲۲-۱۱-۰۲دانش امروز در پایان رویداد تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری استان قزوین) با حضور مشاور علمی و فناوری وزارت علوم از ۹ محصول دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری قزوین رونمایی شد. – امروز در پایان رویداد تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری استان قزوین) با حضور […]

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۲۰۲۰۲۲-۱۱-۰۲دانش

– امروز در پایان رویداد تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری استان قزوین) با حضور مشاور علمی و فناوری وزارت علوم از ۹ محصول دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری قزوین رونمایی شد.

از قزوین، امروز در پایان رویداد تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری استان قزوین) که با حضور مصطفی صفدری مشاور علمی و فناوری وزارت علوم، میثم پیله فروش معاون اقتصادی و توسعه منطقه ای استاندار، جعفر احمدی رییس پارک علم و فناوری قزوین و رضا صفاری مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین برگزار شد، از ۹ محصول دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری قزوین رونمایی شد.

در این مراسم ابتدا از رزین نانوکامپوزیت دی سیان دی آمید-اکسید آهن از تولیدات هسته فناور دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین و همچنین آفت کش تولید یکی از شرکت های دانش بنیان قزوین رونمایی شد.

رزین نانوکامپوزیت دی سیان دی آمید-اکسید آهن ماده اولیه اصلی برای تولید داروی ضد دیابت متفورمین محسوب می شود که نقش مهمی در درمان سندروم تخمدان پلی کیستیک دارد.

آخرین اخبار سرویس:

رونمایی از ۹ محصول دانش بنیان در قزوین

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.