یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
رویداد تانا محل عرضه و تقاضای فناوری در حوزه علوم اسلامی و انسانی است

پنجشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۱۵۲۰۲۳-۰۱-۱۹دانش حوزه/ معاون فناوری پارک علم و فناوری استان قم گفت: با توجه به ظرفیت استان قم در حوزه علوم اسلامی و انسانی رویداد تانا نیز در این استان محل تلاقی عرضه و تقاضای فناوری در حوزه علوم اسلامی و انسانی فناوری های نرم است. – به […]

پنجشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۱۵۲۰۲۳-۰۱-۱۹دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری حوزه ، دکتر حمیدرضا شوشتری معاون فناوری پارک علم و فناوری استان قم در نشست خبری رویداد تانا استان قم (توسعه و ارتقاء زیست بوم نوآوری استان ها) که با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد، بیان کرد: ایده اولیه برگزاری رویدادهای تانا توسط وزرات علوم، تحقیقات و فناوری از ابتدای سال ۱۴۰۱ مطرح شد و آیین نامه ای تیرماه امسال توسط وزارت علوم برای کلیه ی پارک های علم و فناوری ارسال شد که در روال برگزاری این رویداد مشخص و مقرر شده بود پارک های علم و فناوری با همکاری سایر دستگاه ها در هر استان رویدادهایی تحت عنوان تانا با هدف توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری برگزار کنند.

شوشتری با بیان اینکه ماده ۱۲ قانون جهش تولید دانش بنیان به فعالیت های که استانداران می توانند برای کمک به زیست بوم نوآوری انجام دهند اشاره می کند، افزود: استانداران سراسر کشور موظف هستند با همکاری پارک های علم و فناوری منابع استانی و اختیارات خود را با اولویت تقویت فعالیت های نوآورانه و شناسایی و حل مسائل بوم

برچسب ها: فناوریپارک علم و فناوری استانعلم و فناوریپارک علم و فناوریحوزه علوم اسلامیاستانپارک های علم و فناوری

آخرین اخبار سرویس:

رویداد تانا محل عرضه و تقاضای فناوری در حوزه علوم اسلامی و انسانی است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.