پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
رویکرد دانشگاه ها باید تغییر کند | معاون هماهنگی امور اقتصادی

پنجشنبه، ۳ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۰۲۰۲۲-۱۱-۲۴دانش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: دانشگاه باید رویکرد خود را به گونه ای تغییر دهد که بجای انبوه جوانان فارغ التحصیل بیکار از دانشگاه ها، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از خرم آباد، سیروس ابراهیمی در اولین رویداد تانا […]

پنجشنبه، ۳ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۰۲۰۲۲-۱۱-۲۴دانش

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: دانشگاه باید رویکرد خود را به گونه ای تغییر دهد که بجای انبوه جوانان فارغ التحصیل بیکار از دانشگاه ها، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از خرم آباد، سیروس ابراهیمی در اولین رویداد تانا که با حضور مشاور معاون فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، با اشاره به اینکه این رویداد یکی از بهترین رویدادهای استان است، اظهار کرد: این رویداد با هیچ یک از برنامه ها و کارهای اقتصادی و عمرانی در استان قابل مقایسه نیست و می توان گفت آشتی بین علم و صنعت، کشاورزی، دامپروری و خدمات است.

وی افزود: امیدواریم این آشتی دائمی باشد و بتوانیم از ظرفیت جوانان فارغ التحصیل دانشگاه ها در رونق اقتصادی استان در حوزه های مختلف استفاده کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: دانشگاه باید رویکرد خود را به گونه ای تغییر دهد که بجای انبوه جوانان فارغ التحصیل بیکار از دانشگاه ها، جوانان فناور و توانمند فارغ التحصیل به سمت پارک های علم و فناوری بیایند، تا با امکاناتی که پارک در اختیار آن ها قرار می دهد راه نو، حرف نو و روش نو ایجاد کنند.

ابراهیمی گفت: لرستان با وجود تنوع فرهنگی و قومیتی و شرایط اقلیمی مناسب؛ در وضعیت نامناسبی است ، علت آن هم این اس

آخرین اخبار سرویس:

رویکرد دانشگاه ها باید تغییر کند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.