دوشنبه, ۱۳ تیر , ۱۴۰۱
Monday, 4 July , 2022
رییس دانشگاه آتاتورک ارزروم ترکیه از دانشگاه ارومیه بازدید نمود

در راستای توسعه دیپلماسی علمی و با دعوت دکتر احمد علیجانپور رییس دانشگاه ارومیه؛ پروفسور عمر چوماکلی (Ömer Çomaklı) رییس دانشگاه آتاتورک ارزروم ترکیه در صدر هیأتی ۶ نفره از دانشگاه ارومیه بازدید نمود. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه ارومیه، برگزاری جلسه مشترک با هدف افزایش تعاملات و […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه ارومیه، برگزاری جلسه مشترک با هدف افزایش تعاملات و آشنایی با ظرفیت ها و انعقاد تفاهم نامه همکاری ما بین دو دانشگاه از جمله اهداف اصلی دعوت و حضور پروفسور عمر چوماکلی رییس دانشگاه آتاتورک ارزروم در دانشگاه ارومیه بود.

هیات ترکیه ای از پژوهشگاه زیست فناوری، آزمایشگاه مرکزی، مسکن طبیب، موزه علم و فناوری، آزمایشگاه تحصیلات تکمیلی شیمی، دانشکده فنی مهندسی و امکانات ورزشی دانشگاه ارومیه بازدید کرد.