یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
رییس سابق دانشگاه خوارزمی: دانشجویان ما می خواستند بروند و مسیر آقای روحانی در مترو را ببندند؛ من جلوی آن ها را گرفتم

دوشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۴۰۲۰۲۳-۰۱-۲۳دانش دانشجویان ما می خواستند بروند و مسیر آقای روحانی در مترو را ببندند؛ من جلوی آن ها را گرفتم رضا حبیبی در آیین تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشگاه خوارزمی: گلایه ما این است که آقای عبداللهی استاندار البرز توسط وزارت علوم به عنوان […]

دوشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۴۰۲۰۲۳-۰۱-۲۳دانش

دانشجویان ما می خواستند بروند و مسیر آقای روحانی در مترو را ببندند؛ من جلوی آن ها را گرفتم رضا حبیبی در آیین تکریم و معارفه روسای سابق و جدید دانشگاه خوارزمی: گلایه ما این است که آقای عبداللهی استاندار البرز توسط وزارت علوم به عنوان پژوهشگر نمونه انتخاب می شود؟ دانشگاه خوارزمی به عنوان دانشگاه معین حی و زنده به دانشگاه آزاد حکم دادند و استاندار را هم در امر پژوهش نمونه معرفی کردند! دانشجویان دانشگاه خوارزمی می خواستند بروند و مسیر آقای روحانی در مترو را ببندند.

بچه های انجمن، بسیج دانشجویی و کانون ها و انجمن ها متحدالقسم شده بودند و می خواستند این کار را بکنند.

من صحبت کردم و آن ها آرام کردم.

ما اینجا آتش زیر خاکستر داریم.

برچسب ها: دانشگاه خوارزمیدانشگاهروحانی در متروخوارزمیدانشجویانروحانیاستاندار

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.