یکشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۲
Sunday, 25 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

زانوی یزدانی جراحی می شود/ کریمی در انتظار MRI
نویسنده : مصطفی بقایی منبع : تابناک

بعد از ظهر امروز و با حضور علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون، غلامرضا محمدی، سرمربی تیم ملی کشتی آزاد و مهرشاد پورسعید، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون کشتی، روند درمانی حسن یزدانی و علیرضا کریمی، ۲ آزادکار عنوان دار کشورمان که از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شده بودند، پیگیری شد.

پورسعید در این باره گفت: ۲ کشتی‌گیر قهرمان کشورمان، توسط دکتر کیهانی فوق تخصص جراحی زانو مورد معاینه قرار گرفتند که مقرر شد در مورد علیرضا کریمی پس از انجام ام آر آی نظر قطعی داده شود و قرار است امروز بعد از ظهر ام آر آی گرفته شود.در مورد حسن یزدانی نیز با توجه به اینکه مصدومیت وی کهنه بوده و چندین سال گریبانگیر این قهرمان ملی کشورمان بود، تصمیم گرفته شد که عمل جراحی از طریق آرتروسکوپی انجام شود و ان‌شاالله پس از یک دوره کوتاه درمانی و کسب بهبودی کامل، این قهرمان گرانقدر کشتی کشورمان به میادین باز می‌گردد.

وی افزود: در مورد حسن یزدانی نیز با توجه به اینکه مصدومیت وی کهنه بوده و چندین سال گریبانگیر این قهرمان ملی کشورمان بود، تصمیم گرفته شد که عمل جراحی از طریق آرتروسکوپی انجام شود و ان‌شاالله پس از یک دوره کوتاه درمانی و کسب بهبودی کامل، این قهرمان گرانقدر کشتی کشورمان به میادین باز می‌گردد. روند درمانی این دو قهرمان ارزشمند کشورمان تا بهبودی کامل، توسط فدراسیون کشتی پیگیری و انجام خواهد شد.