یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
زمان ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال دوم / ۴۶۰ میلیارد تومان اعتبارات وام های نیمسال اول

چهارشنبه، ۱۴ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۰۵۲۰۲۳-۰۱-۰۴دانش مسعود گنجی، رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی گفت: – رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال دوم از بهمن ماه آغاز می […]

چهارشنبه، ۱۴ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۰۵۲۰۲۳-۰۱-۰۴دانش

مسعود گنجی، رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی گفت: – رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال دوم از بهمن ماه آغاز می شود.

مسعود گنجی، رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص ثبت نام وام های دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی گفت: ثبت نام وام های نیمسال دوم تحصیلی بعد از انتخاب واحد دانشجویان و تعیین و تکلیف ترم تحصیلی دانشجو آغاز می شود.

وی افزود: ثبت نام وام های نیمسال دوم که در قالب ۵ وام های شهریه، مسکن متاهلی، ضروری، ویژه دکتری و وام تحصیلی است در بهمن ماه آغاز خواهد شد.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم که هیچ دانشجویی از دریافت وام جا نماند کما اینکه تاکنون اکثریت درخواست وام های نیمسال اول به حساب دانشجویان پرداخت شده است.

برچسب ها: دانشجوصندوق رفاه دانشجویانوام های دانشجوییدانشجویاندانشجوییثبت ناموزارت علوم

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.