شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
زمان و شرایط وام ضروری دانشجویان اعلام شد

فارس: مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه ثبت‌نام وام‌های دانشجویی آغاز شده و تا ۱۶ آذرماه ادامه دارد، گفت: ثبت‌نام وام‌های ضروری از ۱۵ آبان‌ماه آغاز می‌شود و تا ۱۵ آذرماه ادامه دارد، دانشجویان می‌توانند در این فرصت اقدام به ثبت‌نام کنند. وی با تاکید بر اینکه دو مورد جدید […]

وی با تاکید بر اینکه دو مورد جدید به وام‌ ضروری دانشجویان اضافه شده است و این وام‌ها برای نخستین بار در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد، گفت: برای نخستین بار وام عتبات عالیات به دانشجویان اختصاص می‌یابد، مبلغ این وام تا ۳ میلیون تومان است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان خاطرنشان کرد: دومین وام ضروری دانشجویان، وام خرید تجهیزات کمک آموزشی دانشجویان است که مبلغ آن تا ۷ میلیون تومان بوده و دانشجویان پس از ثبت‌نام می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

افزایش ۲ برابری وام‌های ازدواج و فرزندآوری دانشجویان

وی همچنین با تاکید بر اینکه وام‌های تحصیلی دانشجویان متاهل ۲ برابر پرداخت می‌شود، گفت: در راستای قانون جوانی جمعیت و فرزند آوری، وام ازدواج دانشجویان و وام فرزندآوری هم ۲ برابر شده است.