یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
ساخت خوابگاه متاهلی نیازمند بودجه ۷۰۰ هزار میلیاردی است |

رییس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برای ساخت خوابگاه متاهلی برای ۸۷ هزار متقاضی در کشور، حدود ۷۰۰هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر هاشم داداش پور در بازدید از دانشگاه صنعتی جندی شاپور گفت: ظرفیت های خوابگاهی در دانشگاه […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر هاشم داداش پور در بازدید از دانشگاه صنعتی جندی شاپور گفت: ظرفیت های خوابگاهی در دانشگاه های کشور بسیار محدود است و طبیعتاً بودجه دانشگاه ها نیز برای حل این مشکل بسیار کم است.

وی افزود: این در حالی است که کل بودجه آموزش عالی کشور در حوزه وزارت علوم حدود ۲۲۰ هزار میلیارد ریال است که هزینه مورد نیاز برای ساخت خوابگاه های متاهلی برای متقاضیان سه برابر کل این بودجه است.

دکتر داداش پور با بیان اینکه تأمین چنین اعتباری فقط با همکاری دولت و مجلس میسر است، اظهار داشت: از طرف دیگر قانون جوانی جمعیت، دانشگاه ها را برای ساخت خوابگاه های متاهلی مکلف کرده است .

رییس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: طبیعتا بخشی از این مبالغ می تواند توسط دانشگاه های کشور تامین شود و بخش دیگر باید توسط منابع بانکی و بودجه کشور تامین شود تا مشکل خوابگاه های متاهلی حل شود.

وی افزود: اخیرا تفاهم نامه ای بین وزارت علوم و راه و شهرسازی امضا شده که بر اساس آن وزارت علوم باید بتواند ۲۰۰ هزار واحد خوابگاه متاهلی بسازد.