پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
ساخت ۲۰۰ هزار خوابگاه متاهلی در ۴ سال آینده | در طول ۴ سال آینده

پنجشنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۱۰۲۰۲۲-۱۱-۱۰دانش در طول ۴ سال آینده در مجموعه دانشگاه های کشور حدود ۲۰۰ هزار خوابگاه متاهلی ساخته خواهد شد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان در […]

پنجشنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۱۰۲۰۲۲-۱۱-۱۰دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان در مصاحبه با شبکه خبر درباره عملکرد دستگاه های اجرایی در اجرای قانون جوانی جمعیت  و تمهیدات دیده شده برای دانشجویان متاهل گفت: با توجه به افزوده شدن مقطع تحصیلات تکمیلی به دانشگاه ها از دهه ۸۰ به بعد، ورود دانشجویان به دانشگاه ها افزایش یافت اما با آغاز این روند متاسفانه اقداماتی در خصوص افزایش و بهبود شرایط خوابگاه های متاهلی در دانشگاه های کشور رخ نداد.

معاون وزیر علوم ادامه داد: در سال ۱۴۰۰، حدود یک هزار و ۲۶۹ خوابگاه متاهلی در دانشگاه های سراسر کشور وجود داشت در حالی که میزان تقاضا حدود ۸۷ هزار نفر است.

رییس سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: از سال گذشته در وزارت علوم با توجه به رویکرد دولت سیزدهم این موضوع را مورد توجه قرار گرفته است ، به همین منظور تعداد  خوابگاه های متاهلی در حال حاضر به یک هزارو ۵۰۰ خوابگاه رسیده است.

* ورود بیش از ۵۰ دانشگاه به موضوع ساخت خوابگاه های متاهلی وی تصریح کرد:  در سال جاری بیش از ۵۰ دانشگاه به موضوع خوابگاه های متاهلی ورود پیدا کرده اند که بر اساس آن،  در دانشگاه ها حدود ۹۰۰ واحد ت

آخرین اخبار سرویس:

ساخت ۲۰۰ هزار خوابگاه متاهلی در ۴ سال آینده

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.