پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
سرای مهارت آموزی در خوابگاه های دانشجویی راه اندازی می شود

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۱۰۲۰۲۲-۱۱-۰۲دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی ذوالفقارزاده مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین اختتامیه رویداد کار، – مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از […]

چهارشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۱۰۲۰۲۲-۱۱-۰۲دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی ذوالفقارزاده مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین اختتامیه رویداد کار، – مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از راه اندازی سرای مهارت آموزی در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه های کشور خبر داد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی ذوالفقارزاده مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین اختتامیه رویداد کار، مهارت، نوآوری دانشجویان (کمند) دانشگاه بجنورد از راه اندازی سرای مهارت آموزی در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه های کشور خبر داد.

ذوالفقارزاده در این آیین طی سخنانی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان رویداد کمند در دانشگاه بجنورد اظهار داشت: امروز کشور نیازمند کار مضاعف در مسیر پیشرفت و توسعه است.

وی افزود: در این راستا موضوع مهارت آموزی دانشجویان به عنوان آینده سازان کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این مهم در برنامه های محوری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دوره فعلی قرار دارد.

ذوالفقارزاده ادامه داد: از این رو برنامه ها و رویداد های متنوعی برای مهارت آموزی و افزایش اشتغال پذیری دانش آموختگان در دستور کار قرار دارد که

آخرین اخبار سرویس:

سرای مهارت آموزی در خوابگاه های دانشجویی راه اندازی می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.