یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
سرفصل های مربوط به حمایت از جوانی جمعیت و خانواده در کتب درسی گنجانده شود

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم خواست نسبت به تهیه سرفصل های لازم در کتب درسی دانش آموزان و کتب دانشگاهی برای حمایت از جوانی جمعیت و خانواده اقدام کنند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین در جلسه علنی امروز مجلس و در روند بررسی گزارش مشترک کمیسیون های فرهنگی، اجتماعی و بهداشت در مورد نحوه عملکرد دستگاه های مسئول در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بیان کرد: در مورد باروری، مصوباتی در قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده دیده شده که سامانه آن راه اندازی شده است و انتظار می رود برای کامل شدن پوشش سامانه، وزارت بهداشت تلاش بیشتری کند.

از سوی دیگر دستگاه های فرهنگی و رسانه ای کشور باید در راستای فرهنگسازی عمومی برای حمایت از خانواده و چهره جوانی جمعیت فعالیت داشته باشد.

وی در ادامه اظهار کرد: علی رغم اینکه در این قانون مصوباتی برای افزایش زایمان طبیعی پیش بینی شده است شاهد آن هستیم که روند زایمان طبیعی کاهشی شده است.

سازمان برنامه و بودجه نیز باید به تعهدات خود عمل کند.

لازم است بودجه ویژه ای برای این حوزه در برنامه هفتم دیده شود.

تاکنون ریالی از بودجه برای اجرای این قانون اختصاص نیافته است.