چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
سرپرستان دانشگاه‌های اصفهان و مازندران منصوب شدند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکامی جداگانه، دکتر «حسین هرسیج» را به عنوان سرپرست «دانشگاه اصفهان» و دکتر «حشمت‌اله علی‌نژاد» را به عنوان سرپرست «دانشگاه مازندران» منصوب کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این احکام آورده است؛ انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این احکام آورده است؛ انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران‌علمی (کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی‌علمی، توسعه همه جانبه‌علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» بکار گیرید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌‌های جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر هوشنگ طالبی رئیس سابق دانشگاه اصفهان و دکتر کوروش نوذری رئیس سابق دانشگاه مازندران قدردانی کرد.

دکتر هرسیج (زاده چالوس _۱۳۴۰) دکترای علوم سیاسی و عضو هیات علمی و استاد تمام دانشگاه اصفهان است که معاونت اداری، مالی، آموزشی و پژوهشی این دانشگاه را در کارنامه کاری خود دارد.

دکتر حشمت‌اله علی‌نژاد (زاده آمل _۱۳۴۵) دارای دکترای تخصصی شیمی آلی و عضو هیات علمی و استاد تمام دانشگاه مازندران است که پیش از این معاون اداری، مالی و نماینده وزیر در هیات ممیزه و رئیس دانشکده شیمی این دانشگاه بوده است.