چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
سرپرستان دانشگاه‌های صنعتی شاهرود و قوچان منصوب شدند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی احکامی جداگانه دکتر «مرتضی ایزدی‌فرد» را به عنوان سرپرست «دانشگاه صنعتی شاهرود» و دکتر «مجید مهدویان» را به عنوان سرپرست «دانشگاه صنعتی قوچان» منصوب کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این احکام، خطاب به سرپرستان منصوب‌شده آورده است؛ انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این احکام، خطاب به سرپرستان منصوب‌شده آورده است؛ انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری به ویژه «تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت» با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «تمدن نوین اسلامی»، حرکت در مرزهای دانش و دستیابی به دیپلماسی و مرجعیت علمی به انجام رسانید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، در نامه ای ضمن پذیرش استعفای دکتر محمدمهدی فاتح، رئیس سابق دانشگاه صنعتی شاهرود، از خدمات و تلاش های وی در زمان مدیریت این دانشگاه قدردانی کرد.

همچنین دکتر زلفی گل در نامه جداگانه ای از خدمات و تلاش های دکتر علی‌اصغر بهشتی رئیس سابق دانشگاه صنعتی قوچان، در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر مرتضی ایزدی‌فرد دانش آموخته دکتری تخصصی فیزیک (گرایش ماده چگال) از دانشگاه لینشوپینگ سوئد و عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه صنعتی شاهرود است که از سوابق اجرایی وی می توان به مسئولیت معاونت آموزشی این دانشگاه اشاره کرد.

دکتر مجید مهدویان دانش‌آموخته رشته مهندسی شیمی از دانشگاه سیستان و بلوچستان، عضو هیات علمی و استادیار دانشگاه صنعتی قوچان است. از سوابق اجرایی می توان به مدیریت امور دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان، مدیر گروه مهندسی شیمی و عضو کارگروه طرح های کارآفرینی این دانشگاه اشاره کرد.