چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
سرپرستان دانشگاه‌های لرستان و یاسوج منصوب شدند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکامی جداگانه، دکتر «علی نظری» را به عنوان سرپرست «دانشگاه لرستان» و دکتر «بهادر کرمی» را به عنوان سرپرست «دانشگاه یاسوج» منصوب کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در احکام انتصابی دکتر زلفی‌گل آمده است؛ انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در احکام انتصابی دکتر زلفی‌گل آمده است؛ انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه‌جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» بکار گیرید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر «خسرو عزیزی» رئیس سابق دانشگاه لرستان و همچنین دکتر «احمد عریان» رئیس سابق دانشگاه یاسوج در مدت تصدی این مسئولیت‌ها قدردانی کرد.

دکتر علی نظری (زاده لرستان _ ۱۳۴۷) سرپرست دانشگاه لرستان، دارای دکترای تخصصی زبان و ادبیات عرب، استاد تمام و عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان است که معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه و رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌های استان لرستان را در کارنامه خود دارد.

دکتر بهادر کرمی (زاده کهکیلویه و بویر احمد _ ۱۳۴۱) سرپرست دانشگاه یاسوج نیز دارای دکترای شیمی و عضو هیأت علمی و استاد تمام دانشگاه یاسوج است که پیش از این معاون آموزشی این دانشگاه بوده است.