سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
سرپرست دانشگاه بجنورد منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی دکتر «محمد شیخ‌زاده» را به عنوان «سرپرست دانشگاه بجنورد» منصوب کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب خطاب به دکتر محمد شیخ‌زاده آورده است؛ انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب خطاب به دکتر محمد شیخ‌زاده آورده است؛ انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت‌افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کارتیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» به کار گیرید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های «دکتر احمد محقر» رئیس سابق دانشگاه بجنورد در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر محمد شیخ‌زاده دانش‌آموخته دانشگاه تهران، دارای دکترای مدیریت رفتار سازمانی و عضو هیات علمی با مرتبه استادیار در دانشگاه بجنورد است که بیش از این، ریاست دفتر رئیس دانشگاه و مدیریت پژوهش و فناوری دانشگاه بحنورد را برعهده داشته است. وی عضو انجمن مدیریت دولتی ایران است.