چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
سرپرست دانشگاه بوعلی سینا منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر «حسین رضوان» را به عنوان سرپرست «دانشگاه بوعلی سینا» منصوب کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در این حکم انتصاب آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه بوعلی سینا همدان» منصوب می‌شوید. […]

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه‌جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» بکار گیرید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر یعقوب محمدی‌فر، رئیس سابق دانشگاه بوعلی سینا در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر رضوان (زاده همدان _ ۱۳۴۶) دارای دکترای تخصصی ایمنی‌شناسی (گرایش طراحی و ساخت واکسن)، عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا است که پیش از این معاون فرهنگی این دانشگاه بوده است.