دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار :  ثمره مثلث آموزش، پژوهش و صنعت؛ تولید بومی و صادرات است/ کارآفرینی اقتصاد پایدار و توسعه را محقق می کند

ناصر آبروش، رئیس دانشگاه بین المللی چابهار در گفت و گو با خبرنگار #زاهدنیوز با اشاره به ترویج و دانش بنیان در دانشگاه ها باتوجه به شعار سال گفت: اهمیت تبدیل پروژه ها و پایان نامه ها به یک پروژه تولیدی و دانش بنیان با مثلث آموزش، پژوهش و ارتباط با صنعت شکل می گیرد. […]

دانشگاه متناسب با شعار سال برنامه های راهبردی و استراتژی های خود را باید برای یک حرکت علمی و مبتنی بر شعار سال بسیج کند.

توسعه زیرساخت‌های لازم جهت استقرار تیم ها و هسته ها با توجه به حضور اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و سوق دادن دانشجویان و اساتید به سمت تیم سازی و نوآوری و طی کردن ایده ها تا مرحله محصول دانش بنیان است.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه