یکشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۰
Sunday, 28 November , 2021
سرپرست دانشگاه تبریز منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی دکتر «صفر نصراله‌زاده» را به عنوان سرپرست «دانشگاه تبریز» منصوب کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب آورده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه تبریز» منصوب می‌شوید. انتظار […]

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران‌علمی (کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی‌علمی، توسعه همه جانبه‌علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» بکار گیرید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر میررضا مجیدی رئیس سابق دانشگاه تبریز قدردانی کرد.

دکتر نصراله‌زاده (زاده تبریز _ ۱۳۳۹) دارای دکترای زراعت (گرایش اکولوژی گیاهان زراعی) و عضو هیات علمی و دانشیار دانشگاه تبریز است که پیش از این رئیس دانشکده کشاورزی، مدیر تحصیلات تکمیلی و همچنین مدیر آموزش دانشگاه تبریز بوده است.