چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
سرپرست دانشگاه حکیم سبزواری منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر «محمدعلی زنگنه اسدی» را به عنوان سرپرست «دانشگاه حکیم سبزواری» منصوب کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب خطاب به دکتر زنگنه آورده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب خطاب به دکتر زنگنه آورده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه حکیم سبزواری» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران‌علمی (کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی‌علمی، توسعه همه جانبه‌علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» بکار گیرید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر علی اصغر مولوی رئیس سابق دانشگاه حکیم سبزواری قدردانی کرد.

دکتر زنگنه اسدی دانش آموخته رشته جغرافیای طبیعی از دانشگاه اصفهان و عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری با مرتبه علمی دانشیار است و از سوابق اجرایی وی می توان به ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی، معاونت اداری و مالی و معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت معلم سبزوار و معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری اشاره کرد.