چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
سرپرست دانشگاه شهرکرد منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی؛ دکتر «یاسر پیرعلی» را به عنوان سرپرست «دانشگاه شهرکرد» منصوب کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در این حکم انتصاب خطاب به دکتر پیرعلی آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه شهر کرد» […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در این حکم انتصاب خطاب به دکتر پیرعلی آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه شهر کرد» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را جهت تحقق سیاست ها و برنامه های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کارتیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» بکار گیرید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین طی نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های «دکتر سعید کریمی دهکردی» رئیس سابق دانشگاه شهرکرد در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر یاسر پیرعلی دانش‌آموخته رشته دامپزشکی و عضو هیات علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد با مرتبه علمی استادی است و از سوابق اجرایی وی می‌توان به ریاست بنیاد نخبگان استان چهار محال و بختیاری، مدیرکل دانشجویی ریاست پژوهشکده بیماری‌های مشترک انسان و دام، معاون مدیرکل فرهنگی و مشاور انجمن‌های علمی دانشجویی و ریاست اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهرکرد اشاره کرد.