چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر «سیّدعلی میر‌محمد میبدی» را به عنوان سرپرست «دانشگاه‌ صنعتی اصفهان» منصوب کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب آورده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان» […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب آورده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)،نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری به ویژه «تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت» با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «تمدن نوین اسلامی»، حرکت در مرزهای دانش و دستیابی به دیپلماسی و مرجعیت علمی به انجام رسانید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش¬برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر سید مهدی ابطحی، رئیس سابق دانشگاه صنعتی اصفهان در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر میبدی (زاده میبد _ ۱۳۴۱) عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان است که دکترای تخصصی خود را در رشته کشاورزی (گرایش اصلاح نباتات) از دانشگاه لندن اخذ کرده و پیش از این نیز رئیس دانشگاه یزد بوده است.