چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
سرپرست دانشگاه صنعتی بیرجند منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی؛ دکتر «عباسعلی رضاپور» را به عنوان «سرپرست دانشگاه صنعتی بیرجند» منصوب کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در این حکم انتصاب آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه صنعتی بیرجند» منصوب می‌شوید. انتظار […]

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)،نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری به ویژه «تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت» با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «تمدن نوین اسلامی»، حرکت در مرزهای دانش و دستیابی به دیپلماسی و مرجعیت علمی به انجام رسانید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش ¬ برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های «دکتر سید حجت هاشمی» رئیس سابق دانشگاه صنعتی بیرجند در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر عباسعلی رضاپور متولد (۱۳۵۹) دانش آموخته دکتری تخصصی، مهندسی عمران- گرایش هیدرولیک از دانشگاه صنعتی شاهرود، استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی بیرجند است. وی بیش از این معاونت اداری مالی و سرپرست برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه صنعتی بیرجند را بر عهده داشت.