چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
سرپرست دانشگاه کوثر بجنورد منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر «محبوبه معین مقدس» را به عنوان سرپرست «دانشگاه کوثر» بجنورد منصوب کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب خطاب به دکتر معین مقدس آورده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند سرکارعالی، به موجب این حکم به […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در این حکم انتصاب خطاب به دکتر معین مقدس آورده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند سرکارعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه کوثر بجنورد» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان، تمامی امکانات آن دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه‌جانبه علم و فناوری، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و جهادی و اجرای محورهای سند «دانشگاه اسلامی» در راستای تحقق راهبردهای «بیانیه گام دوم»؛ به ویژه تلاش برای تربیت نسل زمینه‌ساز «سبک زندگی اسلامی»، تقویت بنیان خانواده و نقش‌آفرینی شایسته بانوان فرهیخته در تراز انقلاب اسلامی، بکار گیرید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر علیرضا حسینی رئیس سابق دانشگاه کوثر بجنورد قدردانی کرد.

دکتر معین مقدس دارای دکترای فیزیک عضو هیات علمی و استادیار دانشگاه کوثر است که معاونت دانشجویی و ریاست دانشکده فنی، مهندسی این دانشگاه را در کارنامه کاری خود دارد و همچنین مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده بوده است.