دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
سرپرست دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری و نوآوری منصوب شد

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با صدور حکمی دکتر بهنام طالبی را به سمت سرپرست دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری و نوآوری منصوب کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در حکم انتصاب دکتر علی خیرالدین خطاب به دکتر بهنام طالبی بر ماموریت های دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در حکم انتصاب دکتر علی خیرالدین خطاب به دکتر بهنام طالبی بر ماموریت های دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری و نوآوری شامل: بسترسازی برای ارتقاء شاخص های اشتغال زایی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با حمایت از فعالیت‌های شرکت‌های نوآفرین، استارتاپ ها و شرکت های کوچک و متوسط، و بستر سازی برای تعامل و همکاری حداکثری فیمابین دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها با عناصر زیست‌بوم نوآوری و فناوری تاکید شده است.

معاون فناور و نوآوری وزیر علوم در ادامه این حکم انتصاب، پیشنهاد قوانین و اجرای سیاست‌های تشویقی برای ورود اساتید و دانشجویان به نظام نوآوری را از جمله وظایف دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری دانسته و بر بازنگری آیین نامه ارتقاء در حوزه نوآوری و فناوری و طراحی ساز و کارهای لازم جهت جذب و نگهداشت نیروی انسانی متخصص و خبره و کارآمد در ارکان نظام نوآوری و فناوری تاکید کرده است.
همچنین بهره گیری از تجربه های موفق و توجه ویژه به رشد و توسعه واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در ارتقاء جایگاه کشور در عرصه فناوری از دیگر وظایف و ماموریت های دفتر سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری ذکر شده است.
دکتر بهنام طالبی بیش از این سرپرست دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم بود..