دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
سرپرست معاونت تأیید صلاحیت مرکز جذب اعضای هیأت علمی منصوب شد

دکتر محمد خلج امیرحسینی، رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، با صدور حکمی، “دکتر سید مختار موسوی” را به عنوان سرپرست معاونت تأیید صلاحیت مرکز جذب اعضای هیأت علمی منصوب کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، متن این حکم انتصاب به شرح ذیل است:برادر گرامی جناب آقای دکتر سید مختار […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، متن این حکم انتصاب به شرح ذیل است:
برادر گرامی جناب آقای دکتر سید مختار موسوی
نظر به مراتب تعهد، تجارب و سوابق ارزشمند جناب عالی، بدین وسیله بعنوان سرپرست معاونت تأیید صلاحیت مرکز جذب اعضای هیأت علمی منصوب می‌شوید.

انتظار این است که با درایت و تلاش خود و توکل بر خداوند متعال؛ امور خطیر این معاونت با سرعت و دقت بیشتری تمشیت شوند و در این راستا اصل اساسی عدالت و قوانین مربوطه مدنظر قرار گیرند.

سید مختار موسوی، مدرک دکترای خود را در رشته فلسفه از دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناسی ارشد حقوق عمومی ررااز دانشگاه تهران اخذ کرده است. از سمت‌های اجرایی وی می توان به مسئولیت معاونت مدیرکل بازرسی وزارت علوم و ریاست گروه بازرسی دفتر بازرسی این وزارت و مشاور رئیس مرکز جذب اشاره کرد.

وی مشاور نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی بوده است و هم اکنون مشاور دکتر طاهری نماینده فعلی مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی است.