دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
سفیر ایتالیا با رئیس دانشگاه صنعتی شیراز دیدار و گفت‌وگو کرد

در راستای توسعه همکاری‌های علمی و بین المللی و تسهیل همکاری‌های علمی و پژوهشی فیمابین دانشگاه صنعتی شیراز و دانشگاه‌های کشور ایتالیا، جوزپپه پررونه سفیر کشور ایتالیا در ایران به همراه یاروسلاو رومانوا رایزن فرهنگی و دیوید بالوونی رایزن اقتصادی سفارت ایتالیا در دانشگاه صنعتی شیراز حضور یافتند و در جلسه‌‎ای با حضور هیات رئیسه […]

در راستای توسعه همکاری‌های علمی و بین المللی و تسهیل همکاری‌های علمی و پژوهشی فیمابین دانشگاه صنعتی شیراز و دانشگاه‌های کشور ایتالیا، جوزپپه پررونه سفیر کشور ایتالیا در ایران به همراه یاروسلاو رومانوا رایزن فرهنگی و دیوید بالوونی رایزن اقتصادی سفارت ایتالیا در دانشگاه صنعتی شیراز حضور یافتند و در جلسه‌‎ای با حضور هیات رئیسه دانشگاه به بررسی تسهیل راهکارهای همکاری های علمی و پژوهشی پرداختند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی شیراز، در این نشست دکتر محمد مهدی علویان مهر، رئیس دانشگاه صنعتی شیراز ضمن ابراز خرسندی از حضور سفیر ایتالیا و همراهان در این دانشگاه، خواستار ارتقاء همکاری های علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شیراز و دانشگاه های کشور ایتالیا شد.

در ادامه دکتر رهیده معاون آموزشی دانشگاه صنعتی شیراز جایگاه علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شیراز در کشور و جهان را با استناد به گزارش پایگاههای معتبر علمی بین المللی برای مهمانان تشریح کرد.

دکتر کامران کاظمی، مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی شیراز نیز در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از همکاری دانشگاه صنعتی شیراز با سایر دانشگاههای دنیا، ابراز امیدواری کرد با حضور سفیر کشور ایتالیا بتوانیم همکاری های علمی و پژوهشی خوبی را با دانشگاه های این کشور داشته باشیم.

همچنین در این دیدار مدیر عامل شرکت خودرو سازان جنوب، دکتر حجت و نماینده شرکت دانش بنیان کارخانجات مخابراتی ایران که با همکاری علمی دانشگاه صنعتی شیراز خودروهای برقی را تولید می نمایند نیز حضور داشتند و گزارش کاملی از روند تولید خوردروهای برقی ارئه نمودند.

پررونه، سفیر کشور ایتالیا، نیز در این نشست ضمن ابراز خشنودی از حضور در دانشگاه صنعتی شیراز و شهر شیراز، خواستار توسعه همکاری های علمی و بین المللی این دانشگاه و دانشگاه های کشور ایتالیا شد.

ل.م ۵۴/ س. ر ۶۲

‌‌‌‌