یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
سلسله دوره های مدیریت تحول علوم انسانی برگزار می شود | حوزه/سلسله

چهارشنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۴۵۲۰۲۳-۰۱-۲۵سیاسی حوزه/سلسله دوره های مدیریت تحول علوم انسانی به همت ستاد راهبری علوم انسانی اسلامی با همکاری مراکز حوزوی و دانشگاهی برگزار می شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری حوزه ، سلسله دوره های مدیریت تحول علوم انسانی با محوریت فرایند تحقق […]

چهارشنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۴۵۲۰۲۳-۰۱-۲۵سیاسی

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری حوزه ، سلسله دوره های مدیریت تحول علوم انسانی با محوریت فرایند تحقق علوم انسانی اسلامی، الگوی تولید نظریات اسلامی در علوم انسانی اسلامی، الگوی حل مسائل کاربردی در علوم انسانی اسلامی، مسأله محوری در پژوهش های علوم انسانی اسلامی، روانشناسی تولید علوم انسانی اسلامی و چگونگی آماده سازی پژوهش های علوم انسانی اسلامی به منظور کاربست اجرایی آن در مرکز مدیریت حوزه علمیه قم برگزار می شود.

گفتنی است، این سلسله دوره ها به همت ستاد راهبری علوم انسانی اسلامی حوزه علمیه با همکاری مرکز علوم انسانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، شورای تحول و ارتقای علوم انسانی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه جامع امام حسین( ع)، موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی( ره)، دانشگاه امام صادق( ع)، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دبیرخانه انجمن های حوزه، جامعه المصطفی العالمیه و مجمع عالی علوم انسانی اسلامی برپا خواهد شد.

برچسب ها: علوم انسانیعلوم انسانی اسلامیاسلامیعلومدوره های مدیریتبرگزارمدیریت

آخرین اخبار سرویس:

سلسله دوره های مدیریت تحول علوم انسانی برگزار می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.